Mer enn 170 mennesker kom på Colombiadagen

Det ble samlet inn 107.400,- kroner til arbeidet i «Esperanza».

Lørdag 22. november var det Colombiadag i gymnastikksalen på Ådnamarka skule. Mer enn 170 mennesker, store og små, var samlet til basar i gammel stil, med treårer.  I tillegg til tre trekninger med årer, var det og fiskedam for barna. Og ikke minst servering av kaker og kaffe.

Lyden av prat rundt bordene sa at folk koste seg. Før folk gikk fra hverandre ble det trukket en stor grønnsak og fruktkurv på inngangsbillettene. Hoved utlodningen ble også trukket. Denne dagen gav til sammen 107.400,- kroner til arbeidet i «Esperanza».

Målet med Colombiadagene, som finner sted to ganger i året, er å støtte «Prosjekt Esperanza». Det er en stiftelse som er lokalisert i Bogota i Colombia. Gjennom denne stiftelsen drives en skolefritidsordning med 150 barn og unge. Her får barn fra meget fattig bakgrunn være før og etter skoletid. De får profesjonell leksehjelp, og et varmt måltid om dagen.  Arna Misjonsmenighet er hovedstøtten i dette arbeidet.

Vi i Arna Misjonsmenighet er meget takknemlig for den støtten vi får fra Arnafolket og folk fra nabokommunene som vi møter når vi selger lodd til hovedutlodningen på Øyrane Torg. Takk og til Ådnamarka skule og Øyrane Torg som tar så godt i mot oss.

Bildet øverst viser en sykkel som var en av hovedgevinstene i utlodningen.

Høstfest med Arnatrimmen

Tirsdag 19. november kl. 18.30 er det høstfest for... Les hele

Takk til Sparebanken Vest ved Hjertebanken for pengestøtte til speidergruppen!

Les om prosjektet vårt og se filmen her Les hele

Flokken og Beverkoloni (1.-4.klasse) – Telttur lørdag 9.- søndag 10. november!

Denne helgen reiser flokken og beverkoloni på... Les hele

Topputmerkelse for stifinner

Maria har fått speidersjefens topputmerkelse Les hele

Leirbålskappe