Kombikurs 11.-13. september 2020

Høstens store eventyr! Speidere fra 7.- klasse, rovere og ledere kan være med på dette.

09.09.2020: Oppdatert om smittevern

Det er greit for våre speidere å reise på tur så sant de er friske og ikke er i karantene!
Dette er sjekket både med helsetjenesten i Bergen og MSK Kombikurs arrangørene.

Dere trenger med andre ord ikke å gjøre noen ekstra tiltak i folhold til helsetjenesten før speiderene reiser til helgen med mindre det er snakk om symptomer eller sykdom.

08.09.2020: Oppdatert med informasjonsbrev og pakkelister

Informasjonsbrev - link

Pakkeliste assistenten link

Pakkeliste Peff 2 link

Bli med på kombikurs! Det er kurs å Hovden for speidere fra 7.-klasse og oppover.

NB: Dere må selv betale kurset - speidergruppen betaler reiseutgiftene. Beklager dersom informasjon tidligere har vært til å misforstå.

Link til info om kursene - Max 20 stk pr kurs. Først til mølla.

- NB det blir ikke bading i badeland i år pga smittefare

Reise:
Egen speiderbuss sammen med Ulriken speidergrupper.
Arna buss-terminal fredag 11. september kl 14:00. Oppmøte seinest kl 13:45.
De som kommer fra skole i sentrum må komme med toget kl 13:57 - bussen kjører så snart disse er ombord. Vi trenger info om hvem som kommer med dette toget.
Henny Ohm tlf 40167129 og Stine Andersen Moldeklev Tlf 91918033 er voksene ledere på bussturen.

Speidergruppen betaler transporten for alle!
Ta med mat og drikke til turen ned. Ta med litt lommepenger til bruk på turen.
Husk badetøy - alle skal i badeland på søndagen før hjemreise.

Priser:
Kursene Assistent, Peff 1, Peff 2, Peff 3: 550kr (800kr etter 1. sept - altså dersom du melder på 2. sept eller seinere)
Øvrige kurs: kr 700 (950kr etter 1. sept - altså dersom du melder på 2. sept eller seinere)
Betal til speidergruppen sin kontonr 6524 05 06232. Husk å merke betalingen med navnet på speideren.

Skjema for påmelding  - Bindende påmelding fra 1. september. Påmeldinger etter 1. sept er også 250kr  dyrere!
Bilder som blir tatt av MSK på Kombi kan bli brukt på nettsiden, sosiale medier og til brosjyre. Godkjenner du at bilder av deg kan brukes? Du finner avkryssing for dette i påmeldingen.

Noen av speiderene våre har gått peff 1 og peff 2 kurs arrangert av kretsen. Dette er NSF sine kurs og har et annet innhold og oppbygging en MSK sine kurs. Vi ønsker at speiderene våre helst skal delta på MSK sine kurs, men vi prøver også å få til at de også få delta på NSF sine peff kurs.

JOTA-JOTI 16.-18. oktober

Jamboree on the Internet (joti) for Roverne Les hele

Ensomt uten Esperanza

I Bogotá melder de om vanskelige tider med stadig... Les hele

Gudstjenesten 13. september blir online!

På grunn smitteutviklingen i Bergen de siste... Les hele

Vi er godt i gang med semesteret! Bli gjerne med!

Arna Misjonsmenighet har to kor: Soulkids og... Les hele

Vi er godt i gang med semesteret! Bli gjerne med!

Arna Misjonsmenighet har to kor: Soulkids og... Les hele