Har du lyst å bli speider?

Går du i 5.-10. klasse og trenger en fritidsaktivitet? Da kan du bli speider i troppen

Hva er speiding?

Speider = friluftsliv, opplevelser, engsjement og vennskap

Vi har plass til flere

I Arna speidergruppe er vi opptatt av å utvikle vennskap, ferdigheter og holdninger i trygge rammer med lek og friluftsliv. Vi har lange tradisjoner for godt og aktivt speiderarbeid for barn og ungdom fra 2. trinn og oppover, og nå inviterer vi til troppen vår fordi vi vet at vi har noe å tilby. Speidertroppen er for de som går i 5.-10. trinn. Vi har tradisjoner, gode og trygge ledere, fine lokaler, et fantastisk uteområde med Eikestølen, Arnavågen og Reppardalen.
Dessuten er vi en del av fellesskapet i Arna Misjonsmenighet, og vi ønsker gi rom for tro og undring. I menigheten er det også mye annet bra barne- og ungdomsarbeid som barnekoret "Soul Children", søndagsskole, ungdomsklubben "Casa" og konfirmantarbeid.

Registrer deg her

...om du ønsker å melde deg inn. Hvis pågangen blir stor, så må vi sette et tak. Det er derfor greit å registrere seg med en gang. Du får tilbakemelding om vi har plass, eller om du må stå på venteliste.

Her er eksempler på hva vi har holdt på med på speidermøtene:

5.-7. klasse er med i troppen og i tillegg med i en patrulje. Her er eksempel på hva vi gjør på møter med troppen:

Båtmøte med kano, kajakk, optimistjoller og seilbåten ynglingen:

img_0961[1] img_0981[1]

img_20160604_224345

Teltturer, leirbål, læring og gøy:

1IMAG1962[1].jpg IMG_55901

IMAG1472[1]IMAG1420

Konfirmant til høsten? Meld deg på Tentro her!

Ønsker du å være konfirmant i Misjonskirken? Her... Les hele

Sommerleir 2018 for speidere i tropp og rovere

Vi reiser til sørlandet på sommerleir i år 23.-29. Les hele

Er du vår nye ungdomsarbeider?

Stilling ledig i menigheten nå. Les hele

Førerpatruljen og roverene går Gullfjellet opp

Bli med da vel lørdag 9. juni, men du må melde deg... Les hele

17. mai - Speidere deltok i toget og på dugnad