Klatrekurs for rovere 2.-3. desember

Har du lyst til å lære klatring og få Brattkort?

Speidergruppa har bestilt plasser på inføringskurs i klatring for nybegynnere 2.-3. desember i for at rovere og ledere som ønsker det kan få ta Brattkortet. Vi har reservert et helt klatrekurs og dersom det blir nok som er interessert så ønsker vi å ha hallen og instruktørene for oss selv. Påmeldingsfristen er satt litt tidlig nettoppp for å avklare dette.

Påmelding innen 1. november

Info:

• Kurset koster 1200 kr, Du betaler halvparten - altså 600 kr til speideren sin konto 6524 05 06232
  • Det er 12 plasser på kurset, men vi må ha minst 10 stk på kurset for å reservere et eget kurs for oss
  • Du får klatrekort etter kurset - Les om klatrekort
  • Brattkortet koster 200 kr - dette betaler speidergruppen dersom det er aktuelt
  • Kurset er for rovere, ledere og speidere eldre enn 14 år som ikke har Brattkort  - Les mer om Brattkort
  • Påmeldingsfrist 1. november. Det kan være aktuelt med noen påmeldinger seinere, men dette er avhengig av resposen.
  • De som får brattkort må være med å sikre speidere når de skal klatre på speidermøter til våren
  • Varighet: 10 timer kurs + tilbud om 2 timer gratis oppfølging dersom du ikke får utdelt Klatrekort etter 10 timers kurs
  • Tidspunkt:
    Lørdag : 09-14
    Søndag: 10-15
  • Kurssted: Bergenshallen
  • Ta med mat, drikke og ekstra klær selv om du skal være inne

Info fra kursholder:

Dette kurset fokuserer på sikkerhetsrutiner i klatreveggen. Du lærer hvordan du tar på deg en sittesele, hvordan du binder deg inn i klatretauet, korrekt bruk av dynamiske taubremser, hvordan du leder ruter og mye mer. De som har lyst, får også prøve å lede selv. Du får låne alt du trenger av utstyr inkludert i kursavgiften. Det eneste du må ha med, er en matpakke og vanlige treningsklær (gjerne en langbukse). Vinterstid kan det være lurt å ha med ekstra godt med klær siden det kan være ganske kjølig i klatrehallen.

Velkommen til Colombiabasar

Lørdag 18. november klokken 15.00 i Misjonskirken. Les hele