Gruppeting 5. oktober kl 19.00

Alle som er 12 år eller mer kan komme og være med å bestemme viktige ting i speidergruppa vår.

Her er innkallingen:

Kjære speidervenner,

Gruppetinget er det høyeste organet i speidergruppa vår. Alle medlemmer i speidergruppa som har fylt 12 år, har møte og stemmerett. Håper mange av dere har anledning til å komme.

Saksliste:

1. Åpning
  2. Konstituering
    1. Valg av møteleder
    2. Valg av referent
    3. Valg av protokollunderskrivere
  3. Hva er speiderdemokrati? Liv orienterer.
  4. Økonomi. Status nå etter en dyr sommerleir og flere flotte dugnader.
  5. Speiderdagen eller speidingens dag?
    Tidligere år har vi hatt speidingens dag en søndag i april i forbindelse med kulturveka. I år hadde vi overnatting på 4H-gården på Garnes under kulturveka og speiderdagen ble flyttet til en lørdag i slutten av august. Hvordan ønsker vi at det skal være neste år?
  6. Kvamsøy eller Bragdøy?.
    Vi har snakket om å ha sjøleir på Kvamsøy i Hardanger sammen med Ulriken til sommeren. Nå har det i tillegg dukket opp en mulighet til å dra sammen med Ulriken til regionalleir med MSK-sør på Bragdøya ved Kristiansand. Deltakelse på regionalleir krever litt mindre panlegging og det blir en større leir. Hvis vi drar til Kristiansand, så bør vi tenke på om vi skal arrangere en «minileir» for småspeiderne i pinsa. Hva vil vi?
  7. Hengekøye?
    Det har vært foreslått å kjøpe inn hengekøyer til troppen. Er det interesse for dette? Hvor mange bør vi i så fall ha? Hvordan kan vi skaffe penger ti l dette?

Gruppestyret

Velkommen til Colombiabasar