Pinseleir for alle speidere fra Arna og Askøy

Vi reiser på pinsespeiderleir 19.-21. mai på Kvamsøy

Flokken, Troppen og Roverene skal sammen med Askøyspeiderene reise på pinsespeidertur til Kvamsøy i Hardangerfjorden 19.-21. mai. Dette blir en kjempegøy leir med mye gøy.
Vi skal ha jungelleker, sporløype, padling, bading, uteliv, leirbål mm
Roverene har eget opplegg på søndagen og blir vekke hele dagen, men kommer tilbake til leirbål sammen med oss om kvelden.

Tema: Jungel

Hvor: Kvamsøy i Hardangerfjorden, ca ved Øystese

Hvem: Arnaspeidere, Askøyspeidere og ledere

Når: 19.-21. mai.
Flokken med ledere - avreise fra Misjonskirken ca kl xx,

Troppen og rovere: Buss fra Bergen busstasjon kl xx, Buss fra Arna stasjon ca kl 12

Hvordan: Speidere fra tropp og rovere tar buss. Flokken sitter på med privatbiler. Deltageravgiften dekker busspenger.

Overnatting: Telting på Kvamsøy. Det er hus der så dersom været er riktig ille kan de yngste få mulighet til å kommer innom hus ved behov. Det blir overnatting i hengekøyer for rovere og noen fra troppen dersom vi klarer å få tak i til denne turen.

Påmelding: trykk her - meld deg på så raskt du har bestemt deg for å være med. Dette er det ikke noe å lure på engang.

Pris: ca kr 400-450 for flokk og tropp, kr 200 for ledere og rovere (mulig tillegg for aktivitet dersom roverene velger å gjøre noe som koster en del)

Påmeldingsfrist: 12. mai

Mat og bespisning: Patruljene i tropp lager mat og spiser sammen. Dette gjelder også for flokken, rovere og leder. Alle har med kopp, skål og bestikk til eget bruk.

Utstyr du må ha med:

• Sovepose
  • Liggeunderlag
  • Klær
  • Kopp/skål/bestikk
  • Kniv
  • mm

Program:

• Flaggheis
  • Bespisning og matlaging ute
  • Postløype
  • Bading for de tøffeste, litt kaldt i vannet kanskje