Er du vår nye ungdomsarbeider?

Stilling ledig i menigheten nå.

Arna misjonsmenighet søker ungdomsarbeider i inntil 50% prosjektstilling 

Arna misjonsmenighet er en menighet i vekst, som er tilknyttet Misjonskirken Norge. Vi holder til i en flott, nyutbygget kirke i Arna bydel i Bergen. Her driver vi ungdomsklubb, speider, barne- og ungdomskor, konfirmantarbeid, gudstjenester med søndagsskole og between-gruppe. Vi har også et sterkt misjonsengasjement flere steder i verden, husgrupper, seniorarbeid og et levende bønne og lovsangsarbeid. Vi har et stort hjerte for menneskene i bydelen vår og lengter etter at nye mennesker skal få bli kjent med Jesus. 

Vi er en veletablert menighet med mennesker i alle aldre. De siste årene har vi hatt en stor vekst i antall småbarnsfamilier. Vi tenker på oss selv som et modig, inkluderende og fleksibelt fellesskap. 

Vi satser på ungdomsarbeidet vårt, og søker nå en person som kan arbeide spesifikt med å styrke teamet i vårt populære konfirmantarbeid (Tentro), og være med og utvikle ungdomsarbeidet gjennom ungdomsklubben Casa sammen med frivillige ungdomsledere. 

Vi ser etter en utadvendt, driftig, tydelig og initiativrik person som kan arbeide både selvstendig og i team. Du må være interessert i å utvikle mennesker og bygge organisasjon, og fungere godt sammen med ulike typer mennesker. Du må være i stand til å planlegge og gjennomføre arbeidet på en slik måte at det skaper kvalitet, både i relasjoner og i innhold. 

Du inngår i en stab med en erfaren pastor og andre dyktige medarbeidere. 
Du deler vår brann for å lede nye mennesker til Jesus. 
Du har et hjerte for ungdom, og kan stå sammen med de frivillige ungdomslederne i menigheten. 
Du kan forkynne Guds ord og være en rollemodell for ungdom. 
Du deler menighetens verdier og teologisk ståsted. 

Stillingen er en prosjektstilling med ett års varighet i inntil 50 %, med oppstart høsten 2018. Lønn, pensjon og forsikringsavtaler i henhold til Misjonskirken Norges tariffavtaler. NB! Søknadsfrist er 23. august 2018.

Spørsmål om menigheten og om stillingen kan rettes til styremedlem John Øyvind Livden tlf: 99574891 e-post: livden@gullfjell.no 

Søknad med cv sendes til livden@gullfjell.no

Siste 5 artikler:

Speidersjefens topputmerkelse til Tor Helge

Tor Helge har mottatt topputmerkelse for vandrere Les hele

Utfordringen for troppen

Tar du en utfordring Les hele

Førerpatruljetur for 9. og 10. klasse

Tur for 9. og 10. klasse 24. - 26. november Les hele

Troppen går Arnatrimmen lørdag 2. november kl 12:00

Turen går rundt Spåkevannet og til Birkelandsnipa Les hele

Speider-gudstjeneste

Søndag 3. november kl 11.00 i misjonskirken Les hele

Nyhetsarkiv
Facebook
Speidersiden
Trosopplæring
Ansgar