Konfirmant til høsten? Meld deg på Tentro her!

Ønsker du å være konfirmant i Misjonskirken? Her er lenken til påmelding.

Konfirmanttiden er en viktig tid for  deg som er ungdom. Vi tror at TenTro kan være en god plass hvor vi tar opp viktige spørsmål om tro og livet ellers på en lett måte. Tenårene er en tid der det kan være mange spørsmål, vi ønsker at konfirmanttiden skal være en tid da du som konfirmant får god undervisning om den kristne troen og hva det vil si å være en kristen!

​Tentro er et konfirmasjonsalternativ fra frikirkene i Norge og er åpent for alle.

Vi vil koble store tema som Gud, hvem Jesus er, livet og evigheten med din hverdag gjennom stikkordene Opplev, Oppdag og Oppdrag!

Opplegget har en tydelig kristen profil, og det vil være kristne ledere fra Arna Misjonsmenighet som står ansvarlige. Du er hjertelig velkommen til et år med tentro selv om du ikke tilhører en kristen sammenheng selv.

Det er heller ikke et krav om å være døpt eller å la seg døpe i forbindelse med vårt konfirmasjonsopplegg.

Økonomi

Tentroåret koster 1250 kr. Dette dekker matriell og fellestur på høsten. Tur til London på våren kommer i tillegg. Turen koster ca 6000,-. Dette inkluderer reise, hotell inkl frokost, et måltid om dagen i tilegg til frokost og alle aktiviteter og transportkostnader.

London tur og andre turer

I tentro Arna reiser vi hver vår til London sammen med konfirmanter fra hele Vestlandet. I tillegg til dette får konfirmantene tilbud om å være med på leir med Ungdomsarbeidet i menigheten

Konfirmasjonsgudstjenesten blir lørdag 25. april 2020

Selve gudstjenesten er I Arna Misjonskirke. Avhengig av antall konfirmanter blir det eventuelt flere gudstjenester denne dagen.  Konfirmasjonsgudstjenesten er høytidelig, samtidig som  vi  lar ungdommen få sette sitt preg på den.

Informasjonsmøte: Onsdag 21. august 2018 i Misjonskirken i Hølbekken 1. kl 18:00

Lenke til påmelding finner du her. Har du spørsmål ta kontakt med Liv Svanhild Grøneng 98619216

Troppen høsten 2019

Ny patruljeinndeling og semesterplan for høsten Les hele

Natt i naturen 7.-8. september

Overnattingstur for troppen Les hele

Speideren starter torsdag 29. august.

Denne uken starter speidermøtene igjen Les hele

Kom på speiderdagen på Øyrane Torg lørdag 31. august

Dette er markedsdag for alle speidere og alle... Les hele

Vil du bli speider?