Tillatelse om bildebruk

Vi ønsker å dele bilder av speiderene på nettsiden og på fb

Speidergruppen ønsker å dele bilder av turer og opplevelser i speidersammenheng der også ansiktet til speiderene vises. Vi ønsker å dele bilder som viser handlinger og vi fokuserer ikke på protretter.
Vi kan ikke bruke ditt barn i film/bilde uten at du gir oss tillatelse.

Vi spør om følgende - kan vi få tillatelse til dette:
Bilder/film kan brukes i trykt/elektronisk kommunikasjon i speidersammenheng, f.eks.: Bladet SPEIDEREN, speiding.no, infomateriell fra speidergruppa, kretssider, Arna MSK sine nettsider og facebook. Samtykket kan trekkes tilbake. I praksis vil vi be om ekstra tillatelse dersom vi bruker bilder andre steder enn på nettsiden eller i en leiravis.

Link til bekreftelse på bildebruk evt kryss ønske om at vi ikke skal bruke din speider i film/bilder - link
Speidere over 15 år må selv samtykke. Speidere under 15 år må foresatte samtykke.
Det vil være anledning til å endre samtykket når speideren eller foreldre ønsker det.

Det vil alltid være mulig å ta vekk enkeltbilder der speidere dersom speider/forelder ønsker det.

Gudstjeneste 29. mars

Søndag 29. mars blir det nettbasert gudstjeneste... Les hele

Hilsen til alle Speidere og foreldre

Det er litt rart at vi ikke kan møtes på... Les hele