Speider-gudstjeneste

Søndag 28. november kl 11.00 i misjonskirken

På søndag setter vi speiderne vårt preg på gudstjenesten sammen med Arna misjonsmenighet. Opplegget blir tilpasset barna/ungdommene og det varer ca en time. Speiderne bidrar med skuespill, lystenning, lesing, innsamling av kollekt og mer. Vi synger noen av de sangene som vi kan godt og noen nye. Om det blir litt for lenge å sitte i ro for de minste speiderne så er det god plass til å bevege seg i de andre rommene der.

Flokken (opp til og med 4. klasse) må møte opp senest 15 minutter før gudstjenesten. Troppen (5.-10. klasse) må møte 30 minutter før gudstjenesten.  Alle som har balkongflagg hjemme kan ta det med så får vi en fin flaggborg. Husk speiderskjorte om du har.
Foreldre og søsken er selvsagt hjertelig velkommen.

Speiderhilsen
Liv

 

Siste 5 artikler:

Troppen vinter 2022

Les hele

Bruk speiderhytta i Reppadalen

Visste du at speidere og speiderfamilier kan bruke... Les hele

Felles Juleavslutning

Torsdag 09.12 kl 18 blir det felles avslutning for... Les hele

Mål og Miljø kan bestilles her

Årets Mål og Miljø har 8 sider speidertema. Kjøp... Les hele

Takk!

Takk for at du var med og gjorde det mulig for... Les hele

Nyhetsarkiv
Facebook_speider
Arnatrimmen
Eikestølen
Leirer
Merker
Praktisk Info
Utleie