Hilsen til alle Speidere og foreldre

Det er litt rart at vi ikke kan møtes på speideren, men jeg ser at speiderlederne deres har lagt ut kjempefine speideroppgaver som dere kan gjøre hjemme, så dere kan til og med ha speider hjemme.
Men jeg tenkte litt på det at kanskje noen er litt urolige og redde i denne tiden. Vi hører jo så mye om folk som er syke og noen som dør og vi får ikke gå på speideren, i barnehagen eller på skolen.

Det er lett å bli redd og det er faktisk helt naturlig at vi blir det. Disiplene til Jesus ble også skikkelig redd en gang. De var ute på Genesaretssjøen og så ble det en skikkelig stor og farlig storm. Da ble de veldig redde og det skjønner jeg godt.

Jeg husker en gang jeg var ute på sjøen i ganske store bølger i en liten båt. Da ble jeg skikkelig redd også. Kanskje du har opplevd det også?

Men vet dere hva Jesus gjorde på? Han sov! Han var ikke redd. Når disiplene vekket han, så sa han: Hvorfor er dere redde? Rart spørsmål! Klart de var redde – båten kunne synke midt ute på sjøen! Men Jesus var ikke redd, for Han er Gud og har myndighet til og med over været. Så han bare reiste seg opp og befalte alt om å bli stille, og det ble det! Jeg tror disiplene både ble veldig lettet og veldig forundret! Og så ble de nok rolige igjen inni seg.

Den freden som Jesus hadde inni seg, den kan vi få inni oss. For selv om alt ser litt skremmende ut og er rart, så kan vi få kjenne oss trygge i tankene og i følelsene våre. Jesus kan gi oss den freden når vi ber han. Han sier det i Johannes evangelium kap 14 vers 27: «Min fred etterlater jeg dere, min fred gir jeg dere, ikke den fred som verden gir. La ikke hjertet bli grepet av angst og uro. Tro på Gud og tro på meg»

Vi kan få tro på Jesus og be om at hans fred kommer inn i hjertet og tankene våre. Han hører deg når du ber.

Vi i Arna Misjonsmenighet har ikke gudstjenester der vi er sammen, men søndag 22.mars laget vi en filmgudstjeneste og det kommer en ny på søndag 29.mars. Disse kan du se her på hjemmesiden eller på facebooksiden vår. På bønnemøte vårt som er hver tirsdag, så ber vi også for alle dere som går i speideren og familiene, at Gud må passe på dere.

Jeg har lyst å anbefale Chris Duwe som hver dag lager en live sending. Du finner han på facebook og nå tror jeg også han er på Youtube med de live sendingene.

Ønsker dere alt godt til vi sees igjen!

Liv Svanhild, Terje og Steinar

Siste 5 artikler:

Gudstjenesten online!

Følg gudstjenesten på nettet. Les hele

Julestund på Gården

13.desember kl 17, blir det Julestund på Gården... Les hele

Gruppeting for speideren torsdag 26. november kl 19:00

Les hele

Søk om økonomisk støtte fra ANTHONSTIFTELSEN

Her er det mulighet for å søke støtte til den... Les hele

Ensomt uten Esperanza

I Bogotá melder de om vanskelige tider med stadig... Les hele

Nyhetsarkiv
Facebook_speider
Arnatrimmen
Eikestølen
Leirer
Merker
Praktisk Info
Utleie