Troppen: Aktiviteter i august og september

Torsdag 26. august blir det aldersdelte aktiviteter; 5.-7. trinn møter ved speidernaustet i Arnavågen kl 1830 for kajakkpadling. Se kart nederst på siden. 8.-10. trinn møter ved undervisningsgården på Garnes; her skal vi både klatre på utsiden av siloen (ja, de har laget klatrevegg der!) og ikke minst snakke om og planlegge aktiviteter denne høsten. Jeg håper at alle speidere i ungdomsskolealder kommer; dette er din mulighet til å påvirke hva vi skal gjøre på speidermøtene framover! 

I tillegg planlegger vi patruljehaiker til Reppardalen de første helgene i september. 4.-5. september er det guttene; 11.-12. september er det jentene sin tur. En viktig del av det å være speider, er å øve på å klare seg selv; en patruljehaik er en perfekt anledning til øve på å klare seg på tur uten foreldre, ledere eller andre voksne. Turen er gratis, og vi kan låne ut sekk, soveposer og liggeunderlag til de som trenger det. Alle som deltar får Reppardals-merket, som kan festes på speiderskjorten eller leirbålskappen. Mer informasjon (f.eks. pakkeliste og påmelding) kommer om en liten uke. 

I slutten av september blir det også kombikurs, her kan alle speidere fra 7. trinn og oppover delta. Det kommer egen invitasjon til dette. 

For detaljer om aktivitetene, og oversikt over det som skjer, kan dere følge med på nettsiden og spesielt kalenderen vår; http://arna-misjonsmenighet.no/kalender/speider.

 

Her finner dere naustet:

kart-speidernaustet

Siste 5 artikler:

Mål og Miljø kan bestilles her

Årets Mål og Miljø har 8 sider speidertema. Kjøp... Les hele

Speider-gudstjeneste

Søndag 28. november kl 11.00 i misjonskirken Les hele

Takk!

Takk for at du var med og gjorde det mulig for... Les hele

Julespel for heile familien

Lørdag 11.desember kl 15 og 17.30 blir det... Les hele

Gruppeting for speideren torsdag 18. november 2021 kl 19:00

Les hele

Nyhetsarkiv
Facebook_speider
Arnatrimmen
Eikestølen
Leirer
Merker
Praktisk Info
Utleie