Between

Nesten hver eneste søndag samles vi. Etter å ha vært litt sammen med de andre i menigheten, går ungdommene i gymsalen på Ådnamarka skole eller i tilfluktsrommet. Hvis det er veldig fint vær hender det at vi er ute i stedet. Du kan være med fra det året du fyller elleve år.

Først samles vi på en ”tjukkas” og får høre fra Guds ord. Av og til ender vi opp med å løpe rundt med bind for øynene, eller kaste baller i en kurv som en del av andakten. På between liker vi ikke så godt å sitte i ro, så etter litt undervisning kaster vi oss ut i stafetter, leker og ballspill.

Elvis på klatring

For å bli bedre kjent med hverandre (eller bygge relasjoner som de voksne liker å kalle det) møtes vi noen fredagskvelder i tillegg til søndagene. Da koser vi oss med å lage mat, spille spill eller se en god film. Her skal det også være lett å ta med seg venner som ikke går på møtene om søndagen. Av og til drar vi også på utflukter for å klatre eller spille curling.

Vi pleier å sende ut SMS-er om Between-aktivitetene til ungdommer og foreldre. Hvis du vil ha disse meldingene kan du kontakte Rune Stølås i levende live, eller sende en melding til 91 68 68 55.

Siste 5 artikler:

Årsmøte i speideren torsdag 22. februar 19:00

Vedlegg nederst på siden. Les hele

Vinterkurs for førerpatruljen 17.-18. mars

I mars planlegger vi tur medvinterspeiding Les hele

Velkommen til uformell lørdagskos

Ta med deg noe til koldtbordet og bli med lørdag... Les hele

Vintertur 2018

Rovere og speidere i tropp har vært på vintertur... Les hele

Bli med på familieleir i påsken

Felles leir for misjonsmenighetene i regionen. Bli... Les hele

Nyhetsarkiv
Facebook
Speidersiden
Trosopplæring
Ansgar