Tentro

Konfirmanttiden er en viktig tid for  deg som er ungdom. Vi tror at TenTro kan være en god plass hvor vi tar opp viktige spørsmål om tro og livet ellers på en lett måte. Tenårene er en tid der det kan være mange spørsmål, vi ønsker at konfirmanttiden skal være en tid da du som konfirmant får god undervisning om den kristne troen og hva det vil si å være en kristen!

​Tentro er et konfirmasjonsalternativ fra frikirkene i Norge og er åpent for alle.

Vi vil koble store tema som Gud, livet og evigheten med din hverdag gjennom stikkordene Opplev, Oppdag og Oppdrag!

Opplegget har en tydelig kristen profil, og det vil være kristne ledere fra Arna Misjonsmenighet som står ansvarlige. Du er hjertelig velkommen til et år med tentro selv om du ikke tilhører en kristen sammenheng selv.

Det er heller ikke et krav om å være døpt eller å la seg døpe i forbindelse med vårt konfirmasjonsopplegg.

AUTOMATISK PÅMELDING ER NÅ STENGT. VED SPØRSMÅL OM PÅMELDING ta kontakt med Ole Petter Livden til 90860151

Hva skjer på samlingene?

- Vi begynner kvelden med Info, lek

- 45 min undervisning

- 15 min pause der vi noen ganger har mat

- 45 min gruppesamlinger

TEMA I TENTRO

1. Bli kjent

2. Gud "poker" deg

3. En Gud her nede

4. Hvorfor kom Jesus?

5. DHÅ - Vår Hjelper

6. Bønn - Om å prate med Gud

7. Bibelen - Godbook Pro

8. Etterfølgelse

9. Påvirkning

10. Sex, kjærester etc. What`s God got to do with it?

11. Menighet 1. I love my church

12. Om å gi det videre

13. En urettferdig verden

14. Din fortelling

15. Hva nå?

Økonomi

Tentroåret koster 1250 kr. Dette dekker matriell, mat på alle undervisningskvelder og fellestur på høsten. Tur til London på våren kommer i tillegg.

London tur og andre turer

I tentro Arna reiser vi vær vår til London sammen med konfirmanter fra hele Vestlandet. I tillegg til dette får konfirmantene tilbud om å være med på leir med Ungdomsarbeidet i menigheten

Konfirmasjonsdagen lørdag 28. april 2018

Selve gudstjenesten er I Arna Misjonskirke. Avhengig av antall konfirmanter blir det eventuelt flere gudstjenester denne dagen.  Konfirmasjonsgudstjenesten er høytidelig, samtidig som  vi  lar ungdommen få sette sitt preg på den.

Informasjonsmøte: Tirsdag 6. juni 2017 i Misjonskirken i Hølbekken 1. kl 18:00

Velkommen til Colombiabasar