Lokalt engasjement

Skal du ha lodd?

Dette er et kjent spørsmål for alle som bor på vestlandet. Vi har en tradisjonsrik og blomstrende basarkultur i hele lags- og organisasjonslivet, og dette er et praktisk kjennetegn på at dugnadsånden fortsatt lever i beste velgående.

Tradisjonsrik basar

Colombiadag med tilhørende åresalg og basar, er en lang tradisjon for Arna Misjonsmenighet. En gruppe mennesker jobber iherdig med stordugnad to ganger i året i forbindelse med disse arrangementene. Gjennom mange år har mange trofast bidradd med gevinster, kakebakst, loddsalg, og praktisk arbeid på alle måter.

Dette blir det penger av!  Mye penger! og de kommer fram! Vi har kunnet støtte våre prosjekter med solide årlige bidrag gjennom mer enn et tiår.

Det blir det relasjoner av også. Pengene kommer frem, og gleden er stor på begge sider av Atlanterhavet over det som er mulig å gjøre med penger og kjærlighet fra Arna.

Årsmøte i speideren torsdag 22. februar 19:00

Vedlegg nederst på siden. Les hele

Vinterkurs for førerpatruljen 17.-18. mars

I mars planlegger vi tur medvinterspeiding Les hele