Søndagskolen

Menighetens søndagsskole for barn mellom 3 og 10 år.

Vi ser på søndagsskolearbeidet som noe av det mest grunnleggende arbeidet vi gjør. Jesus satte barna i sentrum og det vi vi også. Nesten hver søndag er det søndagskole i forbindelse med Gudstjenesten.

Vi ønsker at alle barn skal få bli kjent med Jesus som sin Frelser, Herre og venn Vi ønsker vi å formidle Bibelens fortellinger til barna. Gjennom fortellingene kan barna lære å kjenne Gud: Gud som Far, Jesus som frelser og Den hellige ånd som gir kraft til nytt liv. Der får barnet bli kjent med Jesus, lærer også om hans liv og undervisning,og møte evangeliet om hans død og oppstandelse.

Barna skal få rom til å undre seg i møte med bibelfortellingene og til å forstå dem ut fra sitt barneperspektiv.

Vi  ønsker å at formiddlingen av fortellingene levende, og skje gjennom et mangfold av former.

Her i Menigheten bruker vi Sprell levende  fra Søndaskolen i Norge som basis for arbeidet.

Konfirmant til høsten? Meld deg på Tentro her!

Ønsker du å være konfirmant i Misjonskirken? Her... Les hele

Sommerleir 2018 for speidere i tropp og rovere

Vi reiser til sørlandet på sommerleir i år 23.-29. Les hele

Er du vår nye ungdomsarbeider?

Stilling ledig i menigheten nå. Les hele

Førerpatruljen og roverene går Gullfjellet opp

Bli med da vel lørdag 9. juni, men du må melde deg... Les hele

17. mai - Speidere deltok i toget og på dugnad